Els productors de la sèrie 'La Catedral del Mar' busquen extres per al rodatge que faran els propers dies 18 i 19 d'octubre a Cardona. En total, es busquen 100 figurants, entre homes i dones de totes les edats que vulguin participar.

En el cas dels homes, els productors han anunciat que valoraran positivament que portin barba i un pentinat clàssic o llarg, mentre que en el cas de les dones es busca que portin el seu color natural, sense tints.

Les candidatures es poden presentar fins el proper dia 17 d'octubre enviant un correu a l'adreça electrònica c.vazquez-casting@adecco.com especificant, a l'assumpte, les paraules "SERIE CARDONA"

Per a més informació clica en aquest enllaç.

A banda de la convocatòria a Cardona, els responsables de la producció també busquen 350 persones més per al rodatge a Barcelona, que es farà entre el 20 i el 25 d'octubre.

Una coproducció de Netflix

'La Catedral del Mar' serà una minisèrie de televisió basada en la popular novel·la que va fer saltar a la fama l'escriptor Ildefonso Falcones. La sèrie és una coproducció d'Atresmedia, Televisió de Catalunya i Netflix i estarà protagonitzada per Aitor Luna, Michelle Jenner i Andrea Duro.

Està previst que arribi a les pantalles a principis del 2017.