L'exposició de fotografia Àngel Prat, la mirada sagaç, que acull el Logos Berguedà de l'Ametlla de Merola i el Museu de la Colònia Vidal, es prorroga fins al dia 8 de gener del 2017. El perllongament va acompanyat d'un calendari d'activitats per als visitants que té el doble objectiu de donar a conèixer l'obra del berguedà Prat i el llegat de les colònies industrials del riu Llobregat.

Els dies 30 d'octubre, 27 de novembre i 8 de gener es realitzaran tres noves sortides per conèixer la masia de Vilardaga, on va viure Prat, i fer una passejada per l'entorn que va inspirar el fotògraf. D'altra banda, hi ha previstos diversos tallers de col·lodió humit (tècnica antiga) i de Polaroid creativa, a càrrec del nét del fotògraf, Miquel Àngel Prat; de teoria i pràctica sobre la conservació de les fotografies domèstiques, amb Sònia Granel, comissària de la mostra; i de fotografia digital, amb Albert Garrido, els dies 4, 11 i 18 de febrer del 2017.

El dia 20 de novembre, es donaran a conèixer els guanyadors del 2n certamen fotogràfic Àngel Prat, que organitza CquiEfoto de Puig-reig. Per a més informació es pot mirar www.logosbergueda.cat.