El japonès Akihiro Hino, creador de videojocs de gran èxit com Yo-Kai Watch, Inazuma Eleven o Little Battlers eXperience, assistirà a la dotzena edició del Saló del Manga de Barcelona, que enguany es farà del 29 d'octubre a l'1 de novembre a la Fira de Barcelona. Concretament, visitarà el certamen el primer dia que obrirà portes el saló. Hino és el fundador, president i CEO de LEVEL-5 Inc., i la ment que hi ha darrere d'aquesta llicència i és considerat un autèntic guru de la creació d'universos per als més petits. De fet, gran part de l'atenció d'aquesta edició recaurà en una de les seves obres més recents: Ya-Kai Watch. Segons un comunicat difós aquest divendres per l'organització, Akihiro Hino comptarà amb un espai exclusiu al Pavelló 2 i serà el focus principal de Nintendo, que ocuparà 3.500 metres quadrats.

Els fans de la sèrie Yo-Kai Watch i els amants del manga podran gaudir provant el primer lliurament del videojoc de la popular saga per a la família Nintendo 3DS i participant en les diferents activitats previstes per submergir-los en el seu univers. De fet, hi ha previstes flash mobs, gimcanes, concursos, projeccions d'episodis de la sèrie de televisió i fotos amb Jibanyan en persona i amb cosplayers professionals de la sèrie. A més, el dissabte 29 d'octubre al migdia es farà un Concurs de Cosplay de Yo-Kai Watch, que es farà a l'escenari situat a la Plaça Univers de la Fira.

Per la seva banda, els més petits podran gaudir d'una zona infantil on podran realitzar diverses activitats relacionades amb la llicència.