Deu films europeus integraran la secció oficial d'aquest any del Festival Zoom, que se celebrarà del 22 al 27 de novembre a Igualada. El festival Internacional de Ficció per a televisió suma enguany un dia més de programació. Les pel·lícules de la Secció Oficial d'enguany són: 22 ángeles (Espanya, 2016) de Miguel Bardem; Agnes (Alemanya, 2016) de Johannes Schmid;Birthday (Regne Unit, 2015) de Roger Michell; Cervantes contra Lope (Espanya, 2015) de Manuel Huerga; Ebre, del bressol a la batalla (Espanya, 2016) de Román Parrado; Félvilág (Hongria, 2015) d'Attila Szász; Freistatt (Alemanya, 2015) de Marc Brummund; Groenland (Holanda, 2015) de Tomas Kaan; Hope (Holanda, 2015) d'Erik de Bruyn i Lampedusa, dall'orizzonte in poi (Itàlia, 2016) de Marco Pontecorvo.

Aquest any s'han inscrit el 20 % més de pel·lícules respecte de darrera edició, amb treballs provinents de països com Taiwan, Brasil, Holanda, Alemanya i Regne Unit i també de l'Estat espa-nyol. A banda de les tvmovies i minisèries nacionals i internacionals de la Secció Oficial, una de les novetats d'enguany és la secció Zoom Formats, que inclourà nous formats televisius de no-ficció (reportatges periodístics, documentals, programes de divulgació i entreteniment).

Així mateix, per tercer any consecutiu el festival aterra de nou a Barcelona amb la revista on-line Serielizados amb la tercera edició del Showcase de Pilots de Ficció, que tindrà lloc a la Fàbrica Moritz el divendres 25 de novembre. Els pilots seleccionats optaran al Premi del Jurat i al del Públic.