El teatre Conservatori de Manresa acollirà diumenge 20 de novembre un concert del duet Canals & Ribot en un directe que servirà per gravar el seu primer disc. Els dos cantautors manresans, Ricard Canals i Jordi Ribot, van engegar el mes d'abril passat, amb la presentació al Voilà!, el seu projecte conjunt que ja s'ha pogut escoltar en diferents escenaris de la Catalunya Central, com la Sala Sindicat de Balsareny. Canals & Ribot estaran acompanyats a l'escenari pel baixista Toni León i pel bateria Marc Barnaus. El concert també servirà per enregistrar imatges per a un videoclip del duet.

Les entrades anticipades i numerades per al concert del Conservatori es posen avui a la venda. Es poden adquirir al teatre Kursaal de Manresa al preu de 8 euros.

El veterà Jordi Ribot, que va començar la seva trajectòria musical el 1976 com a membre del grup de folk Els Sis d'Aquí, ha transitat per diferents bandes com Fàbius Cata (1985-1995), Els Convidats, durant una quinzena d'anys, i el grup Abrilia, amb la vocalista Àfrica Pérez, també integrant d'Els Convidats. Actualment forma part de la banda Rock&Abba i és guitarrista i productor de la cantautora Sara Roy.

Ricard Canals va iniciar la seva carrera musical als 15 anys amb un concert a Cal Gallifa de Sant Joan; el 2007 va treure el seu primer disc, 'Una moneda a l'aire', i el 2009, 'Coses que passen'. L'admiració mútua entre ambdós artistes va portar-los a pensar en una col·laboració conjunta.