El cantant i músic Adrià Puntí (Salt, 1963) actuarà el divendres 18 de novembre al Sielu en el concert de celebració del 35è aniversari de la sala manresana. Les entrades tenen un preu de 18 euros i ja es poden adquirir de forma anticipada al teatre Kursaal, El Celler de Cal Bisbe, Cal Manel, Sibelius, La Casa dels Pianos i Solans.

Puntí és un dels compositors i intèrprets més reconeguts de l'escena musical del país. Líder d'Umpah-pah, una de les formacions que van donar forma al fenomen del rock cantat en català durant la dècada dels 90, posteriorment va iniciar una trajectòria en solitari que, amb alts i baixos, ha consolidat el seu prestigi. El darrer treball publicat per Puntí, que ha actuat en altres ocasions a Manresa sempre amb una bona resposta de públic, és La Clau de Girar el Taller, que va aparèixer l'octubre de l'any passat. També va publicar el llibre de poemes i dibuixos Enclusa i Un Cop de Mall.

El Sielu s'ha distingit durant tres dècades i mitja com un dels locals de música i oci més emblemàtics de Manresa. La presència d'Adrià Puntí donarà relleu a la commemoració dels 35 anys.