Aquest dijous, a partir de les 18:00h, a les taquilles del Kursaal i per Internet, es posaran a la venda les entrades d´aquests dos grans espectacles que es podran veure durant la propera temporada dins la programació del Kursaal. La reconeguda ´bailaora´ Sara Baras visitarà per primera vegada el Kursaal amb la seva companyia de ballet flamenc per presentar l´espectacle ´Voces´, el dijous, 26 de gener a les 21h. I els dies 27 i 28 d´abril (21h) Antonio Díaz, el Mago Pop, tornarà al Kursaal amb ´La gran ilusión´, dos anys després d´haver exhaurit 9 funcions d´aquest espectacle.

Les entrades per veure Sara Baras tindran un preu de 49 euros, 47 amb descomptes; i les del Mago Pop, 36 euros, 32 amb descomptes.

Sara Baras, una de les més reconegudes ´bailaoras´ de flamenc del panorama internacional, pujarà per primera vegada a l´escenari del Kursaal per presentar el seu darrer espectacle, ´Voces´. Més de 30 anys recorrent els escenaris de tot el món i més de 4.000 representacions amb la seva companyia als millors teatre de tot el món han convertit a Sara Baras en una figura imprescindible en el món de la dansa- flamenc.

Antonio Díaz és la gran revelació de la màgia actual, creador del televisiu Mago Pop i Premi Nacional de la Màgia. A ´La gran ilusión´ tot el teatre serà testimoni d´il·lusions impactants, jocs de mans mai vistos. L´èxit, la sorpresa i perplexitat estan assegurades, amb manipulacions, màgia visual, màgia de prop i teletrasportacions impossible.