La Sala Gran del Teatre Kursaal acollirà aquesta temporada un nou abonament del Toc de Teatre amb 4 propostes escèniques ben diferents. Obrirà el Toc el 28 i 29 de gener ´La fortuna de Sílvia´ de Josep Maria de Sagarra, protagonitzada per l´actriu Laura Conejero i que s´estrenarà el proper 29 de novembre a la sala petita del Teatre Nacional de Catalunya. És una obra d´una modernitat sorprenent, en la qual se´ns revela el Josep Maria de Sagarra més personal i universal.

La segona obra del Toc és la comèdia ´Avui no sopem´ que ja fa uns mesos que triomfa al teatre Condal de Barcelona amb un repartiment que compta amb David Bagés, Jordi Banacolocha, Susanna Garachana, Maife Gil i Mercè Martínez. El debat en clau d´humor que hi trobarem és ben actual: jubilats que es veuen atrapats per les necessitats del seus fills.

Els dies 1 i 2 d´abril pujarà a l´escenari del Kursaal ´L´hostalera´, un clàssic de Carlo Goldoni, amb muntatge de LaPerla29 que s´estrenarà el 18 de gener vinent a la Biblioteca de Catalunya. Amb versió i direcció de Pau Carrió, aquesta comèdia que parla d´amor, de seducció... estarà interpretada per Laura Aubert, David Verdaguer, Júlia Barceló, Javier Beltran, Jordi Oriol, Alba Pujol i Marc Rodríguez.

Tancarà el Toc de Teatre, 20 i 21 de maig, ´Infàmia´, de Pere Riera, sobre el poder dels espectadors. Estrenada a principis d´aquest any a la Sala Villarroel de Barcelona, és la història d´una actriu consagrada (Emma Vilarasau) que ha deixat l´escena per dedicar-se a fer classes d´interpretació a dos joves actors (Anna Moliner i Francesc Ferrer). Les coses es compliquen quan apareix un company de professió (Jordi Bosch, que substitueix Jordi Boixaderas), també ben reconsagrat, que mirarà de convèncer-la per tornar a escena.

Com és habitual, de totes quatre obres se n´ha programat una doble funció: dissabte a les 21h, i diumenge a les 18h a la sala gran del Kursaal.

L´abonament del Toc de Teatre es posarà a la venda dissabte, 10 de desembre a partir de les 10:00h, i les entrades soles dels espectacles del Toc, el dimarts 13 de desembre a partir de les 18:00h a les taquilles del Kursaal, i per internet (www.kursaal.cat). El preu de l´abonament serà de 70 €. I cada obra per separat tindrà un preu de 25 €, excepte en el cas de la comèdia ´Avui no sopem´, que costarà 28 €.