La difícil fusió entre els colors de la pastisseria, la llum i la música electrònica es va fer realitat aquest dimecres al vespre a la sala Petita del Kursaal de la mà del cinquè Projecte Tendències, una performance promoguda per Regió7 que aquest any han assumit i fet realitat el duo Supercomputer, la pastissera Eva Gracia i la il·luminadora i operadora de vídeo Sara Reig.

Amb uns tres quarts d´entrada, Eva Gracia va elaborar un pastís en directe sota la mirada escrutadora d´una pantalla de vídeo que agegantava els moviments en una pantalla de vídeo. El marc de l´operació va ser la música poderosa i plena de matisos de Xavier Collado i Albert Pardo, que van preparar mitja hora de música en directe pensada per encaixar en el procés de producció del pastís.

L´audiència, entre sorpresa i encuriosida, va assistir a una acció artística insòlita i arriscada amb components radicalment diversos. La dificultat del muntatge era, precisament, fer encaixar aquesta diversitat. Aquest era el repte.

El Projecte Tendències és una proposta que un jurat format per Regió7, Konvent, Kursaal, Galliner i Stroika fa a artistes joves que han de fer-la realitat. Enguany ha comptat amb la col.laboració de Joviat en l´apartat de pastisseria.