La nova temporada musical del teatre Kursaal estarà formada per vintena de propostes de diversos estils i gèneres i que arrencarà amb un concert del manlleuenc Ramon Mirabet. Ho farà al renovat Teatre Conservatori amb el seu treball ´Home is where the hearts is´ (27 de gener). Qui també actuarà al Teatre Conservatori serà Pep Sala (24 de març), que compleix 40 anys de carrera professional amb ´Ops! Última ronda!´, i la Coma Big Band del Conservatori de Música de Manresa (3 de juny), amb la col·laboració especial de Llibert Fortuny.

A més a més, la Sala Gran del Kursaal acollirà el concert del duet manresà Jo Jet i Maria Ribot (10 de febrer), per presentar el seu darrer disc ´Lliure o descansar´. El 31 de març, Rosana pujarà per tercera vegada dalt l´escenari de la Sala Gran amb el seu nou disc ´En la memoria de la piel´. Qui també ho farà serà Marina Rossell, que per Sant Jordi presentarà ´Cançons de la resistència & Moustakí´, un concert amb noves cançons de lluita i revisions dels temes més mítics.

Orquestra Simfònica del Vallès tornarà una temporada més a la Sala Gran del Kursaal amb dos grans concerts. El primer serà l´11 de febrer amb un concert de músiques de cinema que anirà acompanyat de projeccions de pel·lícules de cinema tan mítiques com La llista de Schindler, Star Wars, Chicago o Pulp Fiction, i amb la particularitat que seran doblades en directe. I el 13 de maig l´Orquestra Simfònica del Vallès tornarà al Kursaal amb ´Pere i el Llop´, un concert-espectacle amb la companyia de dansa urbana Brodas Bros i la col·laboració de SonarKids.

Per la Sala Gran també passaran grans conjunts vocals com The Gospel Viu Choir (22 d´abril), una de les formacions més notables d´àmbit europeu amb 70 veus d´alt l´escenari, i el cor infantil dels Amics de la Unió de Granollers amb ´Veus´ (7 de maig). La SSM BigHand dirigida per Santi Serratosa actuarà a la Sala Gran amb el nou muntatge de percussió corporal ´Sako´ (6 de maig) i el grup Roba Estesa, que va triomfar a la darrera edició de la Fira Mediterrània, presentarà al Kursaal el seu primer disc ´Descalces´(19 de maig).

Un any més la Sala Gran acollirà també l´espectacle ´Paris, l´espectacle´ (17 de març), un homenatge vibrant a la chanson française per celebrar una nova edició de la Francophonie.

Pel que fa a la Sala Petita del Kursaal, s´hi podrà veure ´El gran tango´ (23 de març), un homenatge a Astor Piazzola a càrrec del quartet Les Mademoicelli acompanyades del bandoneonista Marcelo Mercadante i ´Amor Roma´ (18 de maig), una proposta escènica amb música i poesia de la mà de la companyia de Santi Arisa.

A banda d´aquests concerts, la Sala Petita acollirà novament els cicles de el Club de la Cançó, el Cicle d´Arrel i Gust de Jazz, la programació dels quals es donarà a conèixer en els propers dies. I a l´espai de la plana de l´Om s´hi programaran concerts del Cicle ¾ de música per donar difusió a alumnes i exalumnes del Conservatori de Música de Manresa.

A la venda el 13 de desembre a les 18 h

Les entrades de tots els espectacles es posaran a la venda el dimarts, 13 de desembre a les 18h a les taquilles del Kursaal, i per internet (www.kursaal.cat)