L´actor i ara diputat de Cultura de la Diputació de Barcelona, Juanjo Puigcorbé, va lamentar la concentració dels mitjans de comunicació en poques mans i va mostrar el seu disgust cap a una deriba que en el seu parer hi ha hagut en les darreres dècades de respondre als interessos de determinats partits o empresaris. Puigcorbé va ser divendres al vespre a Puig-reig, participant en el Fòrum10 que organitza des de fa 26 anys Ràdio Puig-reig, acompanyat en el debat pel president dels Periodistes de Demarció de la Catalunya central i periodista de Regio7, Enric Badia, que va defensar el paper del periodista com a element clau per transmetre informacions que apropin telespectadors, oients i lectors, usuaris de qualsevol dels formats amb els que en aquests moments es pot rebre la informació, a la veritat d´allò que passa.

La trobada de Fòrum 10, la segona del cicle, va comptar amb una quarentena de persones. El cicle, que condueix Josep Genescà, el completa el proper dia 2 de desembre, el meteoròleg Tomàs Moilina.

Puigcorbé va dibuixar el panorama dels grups de televisions espanyols de ràdios i diaris del país, va parlar des de la seva experiència com a actor i com a polític i va lamentar-se de l´escassa presència que té en determinats mitjans, De fet, però, Puigcorbé també va explicar que aquesta dificultat per aparèixer als mitjans no li era nova perquè una situació semblant li havia passat en el món del teatre. I va admetre que a Madrid, la valoració a la feina li va canviar des que es va saber que estava a favor de les posicions independentistes.

Badia, per la seva part, va defensar el paper del periodista també en el món d´Internet i les xarxes socials, com la possibilitat que una firma doni garantia de que aquella informació es proposa ser una veritat dels fets.