Música en directe, sortejos i algunes sopreses, aquest diumenge, 4 de desembre a les 12 del migdia a la sala petita, a la presentació de la nova temporada de programació del Kursaal; que comptarà amb la participació d’alguns dels artistes que entre els mesos de gener-juny oferiran els seus espectacles al Kursaal, com és el cas de Jo Jet i Maria Ribot, Raül Benéitez, la companyia Bratislava, Ivan Tapia d’’Scape Show’ i MTM del musical ‘Dolly, una dona exasperant’.

A l’acte de presentació s’intercalaran les descripcions dels espectacles, -classificats en teatre, música amplificada i música clàssica o no amplificada- amb intervencions musicals. Lídia de la Cruz, membre del Galliner, parlarà de teatre; Ovidi Cobacho, musicòleg, de música clàssica i òpera; i Josep Maria Oliva, coordinador d’El Club de la Cançó, s’encarregarà de fer les explicacions de música pop-folk amplificada. Durat l’acte també es presentaran les gales de celebració dels 10 anys del Kursaal, a més a més de l’estrena i projeccions del Documental que s’està elaborant sobre la història de la recuperació i la gestió del Kursaal.

L’accés a la presentació és lliure i gratuït, amb places limitades a l’aforament de la sala.

Venda de les entrades 10 i 13 de desembre

La venda de les entrades dels espectacles de la propera temporada es farà dissabte vinent, 10 de desembre a partir de les 10 del matí es podrà comprar l’abonament del Toc de Teatre. I dimarts vinent, 13 de desembre a partir de les 18h es posaran a la venda les entrades soles dels espectacles de l’abonament i la resta dels espectacles de música, teatre i dansa.