El 20 de febrer se celebraran els deu anys de la reinauguració del teatre Kursaal, una efemèride que els seus responsables commemoraran del 12 al 20 amb mitja dotzena d'activitats, entre les quals destaca la gala "La magia del Kursaal", que dirigeix David Pintó i que conduirà el Mag Lari, i l'estrena d'un documental, encara sense títol, que rememorarà la història de la recuperació del teatre del Passeig (14 de febrer).

"La màgia del Kursaal" (20 de febrer) serà una mena d'espectacle de varietats, com ahir explicava David Pintó, acompanyat de Cristina Gonzàlez, ajudant de direcció de la gala, que tindrà noms coneguts, com la Lloll Bertran, i la participació d'artistes de les arts escèniques i de músics de la Catalunya central. I sense desvelar massa sorpreses, el gerent del teatre, Jordi Basomba, va confirmar que la gala s'obrirà amb un número que protagonitzarà tothom qui treballa al teatre amb música de Marc Sambola.

Sí, des del gerent a la cap de premsa. A més a més, hi haurà una gala infantil, que protagonitzaran el Jan i la Júlia (12 de febrer); una exposició de les portades dels llibrets de la programació del Kursaal (que s'inaugurarà el 10 de febrer( i diversos actes al llarg de la setmana amb la participació d'entitats manresanes al pati del teatre (20 h).

La intenció és, segons els seus responsables, fer un "reconeixement a tothom qui ha contribuït d'una manera o d'una altra, a fer del Kursaal un teatre de referència al país, que rep més de 80.000 espectadors anuals.