Els actes de celebració del desè aniversari del Kursaal comencen a caminar avui divendres amb la inauguració d'una exposició que recorda aquesta dècada viscuda després de la reinauguració del teatre manresà a través de cartells, fotografies, vídeos i llibres de signatures del teatre. Un espectacle infantil del Jan i la Júlia i la venda d'entrades amb descompte completen el primer cap de setmana d'activitats festives.

La mostra 10 anys del Kursaal en les portades dels Tocs s'inaugura avui a les 19 h i es podrà veure a l'Espai Plana de l'Om fins al 19 de febrer. D'altra banda, avui, de 10 a 22 h, el Kursaal posa a la venda entrades per als espectacles del primer semestre de l'any a meitat de preu. L'adquisició de localitats es pot realitzar tant a través de la pàgina web www.kursaal.cat com a les taquilles del teatre.

A més de l'espectacle infantil de diumenge a les 18 h, que porta per títol Gala Petit Kursaal, tota la setmana vinent hi haurà un munt d'actes. Un dels plats forts de la programació especial del desè aniversari serà l'estrena del documental Kursaal, la força de la gent, que tindrà lloc el proper dimarts i es repetirà l'endemà.