? El títol «Kursaal. La força de la gent» ha estat escollit, explica el seu director, Èric Motjer, «entre les propostes que generaven més consens, seguint la manera de treballar del teatre». Produït per Paral·lel 40, s'estrena avui a les 21 h, a la Sala Gran, amb una durada de 55 minuts. El preu de les entrades és de 10 euros. El finançament del documental s'ha fet en part a través d'una campanya de micromecenatge. El documental es podrà tornar a veure dimecres, a les 18 i a les 20 h. El preu serà de 6 euros.

? Com a prèvia de l'estrena, avui, a 2/4 de 9 del vespre, al pati del Kursaal hi haurà una breu actuació a càrrec de l'Orfeó Manresà i la Coral Escriny.

? El pati del Kursaal acollirà dimecres, dijous, divendres i dissabte a les 19.30 h i diumenge a les 19, diferents actuacions d'entitats manresanes, a més d'una espectacle lumínic i musical a la façana del teatre, just abans de les actuacions. L'espectacle lumínic se suspendrà si plou. La celebració dels 10 anys del Kursaal culminarà dilluns 20 de febrer amb un espectacle fet a mida.