La formació manresana Gossos repetirà participació en la propera edició del festival Canet Rock juntament amb grups com Txarango, Els Amics de les Arts, Sopa de Cabra, Jarabe de Palo, Zoo i La Iaia, l'1 de juliol al pla d'en Sala de la localitat de Canet de Mar (Maresme), segons va informar ahir l'ideòleg del certamen, Josep Maria Mainat. Doctor Prats, Itaca Band, Búhos i Miquel del Roig completen el cartell, encara amb noms per revelar, que tindrà finalment una quinzena de bandes catalanes consolidades que presenten nou treball discogràfic i conjunts emergents.

Cal destacar l'actuació de Jarabe de Palo, en el que serà el concert de retorn de la banda després de la temporada de descans que s'ha pres el seu líder. Amb l'espectacle 20 anys de Jarabe de Palo, Pau Donés i el seu grup faran un concert únic, en el qual repassaran els millors temes de la seva carrera. A diferència de la resta de concerts de la gira 50 Palos, Jarabe de Palo oferirà un directe elèctric.

Sopa de Cabra pujarà a l'escenari per primera vegada, dins de l'apartat els «Hits de...», en el qual els espectadors elegiran les cançons que volen sentir. Moltes de les formacions que actuaran al Canet Rock presentaran disc nou, com és el cas dels Amics de les Arts, Txarango, que aviat el farà públic, Zoo, Itaca Band i La Iaia. De fet, aquest últim grup estrenarà en exclusiva el seu nou i tercer treball, després de dos anys allunyat dels escenaris.

Zoo tocarà el repertori del seu segon treball, en la que serà la seva primera participació al festival, i Itaca Band presentarà al públic el seu quart disc. Formacions joves com Doctor Prats i Búhos també formaran part per primera vegada del cartell del festival, així com els guanyadors de #actuaCanetRock, un concurs de nova creació que es durà a terme al maig. El festival col·labora amb la plataforma Cultura amb Causa, que denuncia la situació dels refugiats a Europa.