Victòria, un nou espai dedicat a continuar donant vida a la rica i inacabable cultura del vi. Es tracta, de fet, de la continuació de la feina feta per l'equip de la botiga Gotim, que van obrir l'escletxa vitivinícola a l'Avinguda Catalunya 40, farà prop de quatre anys.

Victòria neix amb una clara línia de continuïtat, però amb la voluntat de dinamitzar i ampliar les propostes de cates i tastos apostant per la divulgació del coneixement rigorós del producte així com discriminant positivament els vins originals, les varietats locals i el producte de proximitat.

Al mateix temps, la botiga pren caire de bodega tradicional, on a més de fer el got, provar i compartir alguna copa, s'hi podran trobar els productes de tota la vida per fer un bon vermut, begudes per acompanyar un bon àpat, postres i altres tipus de celebracions.

Konvent, amb aquesta nova proposta, es reafirma com agent actiu del territori, que vetlla per crear ponts creatius entre la història i l'enginy quotidià de fer de l'entorn més proper un lloc amable, amb propostes de qualitat que reverteixin a tothom.

INAUGURACIÓ

Dimecres 1 de març 2017 - 20:00h