La música sacra tornarà a governar Cardona del 8 al 22 d'abril. El municipi encetarà la 13a edició del Cicle de Música Sacra el dissabte 8 d'abril amb una versió del Rèquiem en re menor, del compositor occità Gabriel Fauré (1845-1924), que tindrà les interpretacions de la soprano japonesa Miki Mori i el baríton Josep Ramon Olivé, acompanyats de Marc Sumsi a l'orgue i amb el Cor de Cambra de Sant Cugat. La iniciativa pretén difondre i divulgar el patrimoni musical sacre europeu.

Aquesta 13a edició també inclourà l'oratori Cardonensis Passió a l'església parroquial de Sant Miquel el dia 9 d'abril, a càrrec de la Coral Cardonina, amb la direcció d'Ovidi Cobacho. Tots els concerts començaran a 2/4 de 7 de la tarda, una hora i mitja abans del que s'havia fet fins ara.

El cicle es clourà el 22 d'abril, a la col·legiata de Sant Vicenç amb un recital de l'Ensemble Confluència Sonora dedicat a les àries per a soprano més emblemàtiques del Magnificat de J.S. Bach, d' El Messies de G.F. Händel i de l' Stabat Mater de J. B. Pergolesi. L'Ensemble Confluència Sonora la formen Cristina Koch, soprano solista; Armen Antonian, violoncel solista; Rafael Dengra, concertino; Mireia Costa, violí; Jorge Retuerta, viola; Eduard Raventós, violoncel; Jiri Václavík, contrabaix i Pep Mateu, clavicèmbal.

El Cicle de Música Sacra l'organitza l'Ajuntament de Cardona, l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural del departament de Cultura, i la Fundació Cardona Històrica.