El quintet manresà Gossos (Nacho Tarrés, Oriol Farré, Roger Farré, Juanjo Muñoz i Santi Serratosa) fan una crida per omplir aquest dimecres la plaça Major de Manresa per gravar el nou videoclip d'una de les cançons més representatives de Zènit, el seu últim treball publicat el setembre del 2016. L'hora de trobada serà les 5 de la tarda i es preveu acabar un parell d'hores més tard.

El grup demana que els participants vesteixin roba clara. "Jugarem molt amb els colors. Buscarem que hi hagi un contrast entre els vestits de la gent i els dels músics, de tonalitats grises", explica Oriol Farré.

La crida està oberta a tothom, de totes les edats sempre i quan tinguin "ganes de passar una bona estona", diu Farré. Als assistents els tocarà ballar però "el més important és que vulguin participar, que vulguin venir. Com més serem més bonic serà l'aspecte que presentarà la plaça Major".

El rodatge a la plaça Major concentrarà la part central del videoclip que també comptarà amb imatges preses de diferents localitzacions de Manresa com el Pont Nou, la pasarel·la de peatons de la via de Sant Ignasi i la plaça Puigmercadal, entre d'altres.