L'Empar Moliner, col·laboradora habitual de ràdio, televisió i premsa escrita, conversarà amb la periodista Montserrat Xixons sobre "De què fuges? Qui et persegueix?", el nou llibre de l'autora. Moliner parlarà sobre la que considera la seva obra més personal i íntima, ja que tracta del canvi vital que li ha representat el fet de córrer, el dimecres 26 d'abril.

La segona protagonista del cicle serà la coreògrafa Coco Comin, que es defineix com una artista amb cames de ballarina i tarannà d'empresària. Combina la docència, la coreografia i la producció de teatre musical des de fa 45 anys. Va crear la seva pròpia escola als 19 anys i al llarg d'aquest temps he ensenyat a ballar prop de 40.000 alumnes. Serà entrevistada per Mar Poyato, periodista de RAC1, el 31 de maig.

Krzysztof Charamsa, un filòsof i sacerdot polonés expulsat del Vaticà l'octubre de 2015 a causa de la seva homosexualitat, tancarà el trimestre. En el seu llibre, "La primera pedra", denuncia l'homofòbia dins de l'església. Charamsa parlarà amb Francesc Serrat, periodista de Ràdio Manresa, el 14 de juny.

Totes les entrevistes comencen a les 8 del vespre i se celebren a la sala d´actes del Casino. L´entrada és lliure.