La sala del Coro de Navarcles va acollir ahir la inauguració d'una exposició de dibuixos de l'artista navarclí Joan Sallent, establert a Manresa. La mostra, que inclou una quarantena de treballs sobre Records i pensaments, també va servir per presentar el llibre Refranys il·lustrats, que inclou un recull de dibuixos del mateix autor. L'obra està editada pel Grup-Art Navarcles en col·laboració amb l'Ajuntament, i patrocinada per Fesmana.

L'acte inaugural va estar presidit per l'alcalde de Navarcles, Llorenç Ferrer, juntament amb l'artista protagonista i els membres de l'entitat organitzadora, Grup-Art Navarcles. Davant d'un públic nombrós, que omplia la sala, l'artista Josep Maria Massegú va fer una semblança de Joan Sallent, mentre Llorenç Ferrer va esmentar l'estima que l'autor té pel seu poble nadiu, tal com es pot comprovar en molts dels seus dibuixos. Alba Logan Sallent, néta de l'artista, va interpretar dues composicions musicals amb la viola de roda.

L'exposició es podrà visitar els dies 29 i 30 d'abril i 6 i 7 de maig, en horari de 12 a 2 del migdia i de 6 a 8 de la tarda.