Xavier Bosch ha estat l´escriptor de ficció en català més venut aquest Sant Jordi amb la novel·la ´Nosaltres dos´ (Columna). Poc després de conèixer la notícia, el periodista i escriptor ha expressat a l´ACN el seu agraïment cap als lectors de Catalunya que "han decidit, una vegada més, una novel·la més" comprar massivament el seu darrer llibre. Bosch celebra que la seva anterior obra (´Algú com tu´) hagi deixat "el bon regust" necessari perquè dos anys després li tornin a fer confiança. "El llistó estava alt -diu, referint-se a l´èxit d´aquella novel·la- però sembla que hem caigut drets i sense xarxa d´aquest triple salt mortal".

"No hi penses gaire fins que t´ho diuen", comentava Bosch pocs minuts després de saber-se l´autor en català més venut d´aquesta diada de Sant Jordi. Com ell mateix admet, avui ha estat un "dejá-vu" dels seus darrers Sant Jordi, en què "per sort" no ha parat de signar llibres des de les deu del matí i fins al vespre.

Ni en aquestes circumstàncies, Bosch no abaixa la guàrdia barcelonista, ni perd el sentit de l´humor. Canviaria aquest bon resultat per una victòria del Barça al Bernabeu? "Si per no ser el més venut hagués de guanyar avui el Barça, ho canvio a ulls clucs", respon sense dubtar.