La família

2016. Espanya. 112 min.

Direcció: Giovanna Ribes

Intèrprets: Mireia Pérez, Lola Moltó, Pep Cortés, Ciro Maró.

Roger acull en el seu pis universitari acabat d´estrenar al seu avi, que es nega a anar a una residència malgrat els seus brots de senilitat.

Presentarà la pel·lícula la seva directora.

Dissabte, 17 h. La Creueta. Navarcles. Pel·lícula a concurs

Indios y vaqueros

2016. Espanya. 4 min.

Direcció: Emilia Ruiz. Intèrprets: David Crivillé, Yolanda Belvis. El joc diari de Leo a casa són els "indis i vaquers". Avui, amb 5 anyets, ha après un nou joc.

Dissabte, 17 h. La Creueta. Navarcles. Curts a concurs

La Pols

Catalunya (Espanya). 86 min. Director: Llàtzer García. Intèrprets: Guillem Motos, Laura López, Marta Aran. Poc després de saber que el seu pare ha mort, Jacob s´oblida completament del tema, la seva relació amb la seva germana Ruth i la seva amiga Alba canviarà i portarà les seves vides al límit, enfrontant-se a les convencions socials.

Presentarà la pel·lícula el seu director.

Dissabte, 19 h. Espai La Plana de l´Om. Manresa Pantalla oberta

La mano invisible

2016. Espanya. 80 min. Director: David Macián. Intèrprets: Anahí Beholi, Josean Bengoetxea, Eduardo Ferrés. En una nau d´un apartat polígon industrial, onze treballadors de diferents sectors exerceixen diverses tasques. Adaptació de la novel·la d´Isaac Rosa, mordent paràbola sobre la precarietat laboral

Presentarà la pel·lícula el seu director.

Dissabte, 20 h. La Creueta. Navarcles. Pantalla oberta

Afterimage

2016. Polònia. 98 minuts. Director: Andrzej Wajda. Intèrprets: Boguslaw Linda, Aleksandra Justa, Bronislawa Zamachowska. La història del carismàtic pintor Wladyslaw Strzeminski, que es va oposar el realisme social i va mantenir la seva pròpia llibertat artística, tot i els obstacles polítics. Títol pòstum del gran director polonès Andrzej Wajda.

Dissabte, 22.30 h. Espai La Plana de l´Om. Manresa Pantalla oberta