La cinquena edició del Fem Dansa! del Servei Educatiu del Kursaal porta a escena aquest dimecres i divendres, dies 3 i 5 de maig, a les 21h l’espectacle del projecte ‘Tots Dansen’. 304 nois i noies de 3r i 4t d’ESO seran els encarregats de portar a escena a la Sala Gran del Kursaal el nou espectacle de dansa contemporània, dirigit pel coreògraf Ramon Baeza de la companyia de dansa ‘Increpación Danza’.

En les 3 primeres edicions el projecte Fem Dansa ha estat produït i organitzat íntegrament des del Servei Educatiu del Teatre Kursaal. Enguany, és el segon any que el Fem Dansa! es suma al projecte ‘Tots Dansen’ liderat pel Mercat de les Flors (centre de referència de la creació i producció de la dansa a nivell nacional) i que es fa a altres ciutats catalanes com Granollers, Mataró, Olot, Sant Cugat del Vallès i Vilanova i la Geltrú.

La Sessió de dimecres, 3 de maig, a les 21h anirà a càrrec de:

Ins Lacetània de Manresa

SI Bages Sud de Castellbell i el Vilar

Llobregat de Sallent

Oms i de Prat de Manresa

UEC La Clau de Manresa

La sessió del divendres, 5 de maig, a les 21h anirà a càrrec de:

Ins Quercus

Castellet de Sant Vicenç de Castellet

Vedruna Carme de Cardona

Ins Gerbert d’Aurillac de Sant Fruitós de Bages

Ins Lluís de Peguera Manresa

Ins Cal Gravat de Manresa

Com ja es va fer el curs passat, per preparar l’espectacle els alumnes han fet 8 sessions de treball als centres de secundària a càrrec de coreògrafs professionals, que han treballant directament amb els alumnes.