La Sala Gran del Teatre Kursaal acollirà aquest dissabte, 6 de maig, a les 21 h l´estrena de ´Sako´, el nou espectacle de la SSM Big Hand, dirigit per Santi Serratosa. L´espectacle comptarà amb la col·laboració especial del cantant i compositor Roger Usart i també Juanjo Muñoz dels Gossos.

La SSM BigHand és una Big Band de percussió corporal. Només fa ús de la veu i del propi cos en totes les composicions originals dels seus espectacles. La BigHand fusiona tota la part rítmica de la percussió amb els moviments de la dansa, coreografies que connecten la persona amb el grup en una sintonia única. Una fusió que convida a l'espectador a veure i a viure una experiència nova, diferent i sorprenent.

Després de l'estrena al Kursaal i de la bona acollida del seu primer espectacle "Udembaye", ara ens presenten el seu nou muntatge anomenat 'Sako', un nou pas en la interpretació artística i escenificació de la percussió corporal i la veu.

El preu de les entrades és 15€ (12€ amb Carnet Galliner, Escoles de música, menors de 25 anys i majors de 65). Per a més informació a les taquilles del teatre, per telèfon (93 872 36 36) i per internet .