La cantant barcelonina Sara Pi presentarà demà, dissabte, el seu darrer treball, Break the chains, un disc que va irrompre en l'escena musical fa un parell d'anys i que situa l'artista en la senda de grans noms del Rythm & Blues internacional. Pi estarà acompanyada d'Erico Moreira (guitarra i veu), Abel Boquera (teclat), Tito Bonacera (baix), Antonio Torres (bateria) i Claudio Rosa (percussió), en una proposta que s'escoltarà en el format de cafè-concert al teatre Casal Cultural. Per als assistents, hi haurà una zona per gaudir de la proposta de la manera convencional i una altra amb beguda i tapes servides per Nou Celler.

La veu de Sara Pi ha estat saludada en els darrers anys com una de les més destacades del panorama del soul a casa nostra. Break the chains és la confirmació d'una solista amb personalitat, catorze temes que transiten entre el soul acústic, alguns tocs de jazz, sonoritats brasileres i el rythm'n'blues que l'apropa a referents internacionals com Rihanna i Lauryn Hill. A més, quatre dels temes són en portuguès.

Erico Moreira va ser el productor del segon treball de la cantant catalana, que aproparà la calidesa i la rotunditat de la seva veu al públic bagenc en una vetllada que no és gaire recomanable deixar escapar.