L’elecció dels premis Estrella i Estrellat 2017 entra a les seves últimes hores de votació amb emoció. El Galliner i Monbus s’han situat al capdavant del rànquing per rebre l’aplaudiment i la xiulada de l’any, respectivament, desbancant d’aquesta posició Núria Picas i l’Hospital d’Igualada.

Fins aquesta mitjanit, es lectors de Regió7 poden decidir a qui posen la medalla d'or i a qui fan una estirada d'orelles en forma de premis Estrella i Estrellat, uns guardons que seran entregats a la gala anual dels Premis Regió7, el 24 de maig. La votació és oberta a tothom i es realitza a través d'aquest enllaç. Cada usuari només pot votar una vegada cada 24 hores.

Els candidats

El Galliner aspira al premi Estrella per ser una entitat que impulsa i simbolitza la història d'èxit del Kursaal de Manresa. L’atlela i corredora de curses de muntanya Núria Picas aspira, per la seva banda, ha guanyat diversos campionats mundials de la seva especialitat, en la qual és una autoritat planetària, i que ara està superant reptes a l'Himàlaia. I el tercer candidat és Gabriel Garcia, Gabri, tècnic els darrers anys al FC Barcelona, on ha portat els juvenils a les semifinals de la Champions League. Quan al premi Estrellat, l’empresa Monbus és candidata per les queixes acumulades pels seus serveis de bus entre Manresa i Igualada i Barcelona. Competeix amb el Bàsquet Manresa, per la tercera temporada en cinc anys que acaba en descens, i amb l’Hospital d’Igualada, per la gestió hermètica de la mort d'un jove esportista a causa d'una peritonitis el mes d’agost passat.

Com assistir a la gala

Els interessats en assistir a la gala dels 18ens Premis Regió7 -que tindrà loc a l’auditori de la Plana de l’Om de Manresa, el 24 de maig, a les 8 del vespre- poden reservar la seva plaça a la seu central del diari (carrer Sant Antoni Maria Claret, 32 de Manresa) o trucant al 93 877 22 33. L’entrada és gratuïta però cal confirmar l’assistència. Durant la gala s’entregaran també els guardons que reconeixen persones i entitats que han destacat en diferents camps de l'activitat econòmica i social. A diferència dels premis Estrella i Estrellat, aquests són concedits per un jurat