La Sala Petita del Kursaal acollirà aquest dijous, 18 de maig a les 21h, l´espectacle ´Amor Roma´ de la Companyia Santi Arisa, amb el mateix Santi Arisa i amb els seus fills Dan i Iris Arisa. El muntatge, que combina música i la poesia dels gran clàssics llatins com Horaci, Ovidi, Marcial o Catul, servirà per posar punt i final a la programació d´aquesta temporada de la Sala Petita.

Santi Arisa, músic i polifacètic artista, conjuntament amb els seus fills Dan Arisa (músic) i Iris Arisa (actriu), ens conviden a fer un viatge per les arrels de la nostra cultura, a través d'una proposta escènica on la música i la poesia llatina es fusionen per a crear una experiència mil·lenària des d'un prisma contemporani.

'Amor Roma' neix de la necessitat d'expressar fins a on segueix essent tan latent en els nostres dies l'origen de la nostra filosofia i cultura mediterrània. A través del primigeni espai sonor del món de la percussió i emprant la força de l'eina de la poesia llatina, 'Amor Roma' busca crear un fet escènic que ens transporti alhora als remots mil·lennis i al s.XXI, on es percep, així, que la nostra naturalesa cultural té uns fonaments tan rics que en l'actualitat ens són perfectament reconexibles.

Les entrades es poden comprar a taquilles i per internet (www.kursaal.cat). El preu de les entrades per veure ´Amor Roma´ és de 15€ (12€ amb Carnet Galliner, Escoles de Música, majors de 65 anys, i menors de 25).