La Sala Gran del Teatre Kursaal acollirà aquest dissabte a les nou del vespre i el diumenge a les 6 de la tarda, Infàmia un espectacle dirigit i creat per Pere Riera on actuen Emma Vilarasau, Jordi Bosch, Mar Ulldemolins i Francesc Ferrer. El muntatge és un joc de miralls, d'esferes, de punts de vista. És una obra que reflexiona sobre el paper que juguen els espectadors per creure's la ficció, per empassar-se les mentides.

A l'Eva Dolç (Vilarasau) li ha caigut un tros de món al damunt, i està lesionada. Les ferides que ha patit per la caiguda, fereixen també a dos individus tendres, que encara no són del tot conscients del camí que han pres: la Sara (Ulldemolins) i l'Aleix (Ferrer), dos intèrprets que semblen condemnats a patir l'emergència de ser perpètuament actors catalogats amb l'etiqueta d'emergents.

I, enmig d'un combat ferotge que farà entrar en crisi les vocacions de tots tres, apareixerà en Toni (Bosch), un mefistofèlic astut, que els posarà a tots tres en solfa. Remourà tots els fonaments i aclarirà tots els dubtes, perquè els altres acabin entenent d'una vegada per totes, de què va en realitat aquest ofici.