La Sala Gran del Teatre Kursaal acollirà aquesta temporada un nou abonament del Toc de Teatre amb 4 propostes escèniques ben diferents. Obrirà el Toc el els dies 23 i 24 de setembre ´La treva´ de Donald Marguiles, protagonitzada per l´actriu Clara Segura, amb David Selva, Ramon Madaula i Mima Riera, que completen el repartiment. És una obra que reflexiona sobre l'amor, el periodisme i els corresponsals de guerra. Es va estrenar la tardor passada al teatre Villarroel de Barcelona amb una gran acollida.

El cap de setmana del 14 i 15 d´octubre pujarà a l´escenari del Kursaal ´In memoriam´, una obra escrita i dirigida per Lluís Pasqual que ens traslladarà a la Guerra Civil, a primera línia de foc, on hi ha els joves de la lleva del biberó. Una producció del Teatre Lliure que arriba al Kursaal de la mà dels actors Joan Amargós, Enric Auquer, Quim Àvila, Eduardo Lloveras, Lluís Marquès i Joan Solé.

La tercera obra de l´abonament és ´Art´, de la dramaturga francesa Yasmina Reza, una comèdia que reunirà a l´escenari del Kursaal tres grans noms de l´escena catalana: Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva. Dirigida per Miquel Gòrriz, veurem a la sala gran del Kursaal una nova versió d´aquesta peça sobre l´amistat que s´ha representat arreu del món i s´ha traduït a més de 30 llengües.

Tancarà el Toc de Teatre ´Els tres aniversaris´ de Rebekka Kricheldorf, que es va estrenar en el mes de maig al teatre Villarroel de Barcelona. Es tracta d´una comèdia agredolça que mostra la decadència d´una família, tant en el terreny personal com en el social. Està dirigida per Jordi Prat Coll i interpretada per Anna Alarcón, Rosa Boladeras, Miranda Gas, Joan Negrié, Victòria Pagès i Albert Triola.

L´abonament del Toc de Teatre es posarà a la venda dissabte, 1 de juliol a partir de les 10:00h, i les entrades soles dels espectacles del Toc, el dimarts 4 de juliol a partir de les 18:00h a les taquilles del Kursaal, i per internet. El preu de l´abonament serà de 70 €. I cada obra per separat tindrà un preu de 25 €, excepte en el cas d´´Art´, que en costarà 28 €.