La banda manresana El Amante Virgen presenta aquest dijous, a partir de les 21.30, al Nais de la plaça de Sant Ignasi Malalt de Manresa, el videoclip de Vicio, el darrer senzill del seu nou disc, Por ti. Durant la presentació es projectarà el vídeo, que just l'endemà es penjarà a les xarxes socials.

Produït pels manresans Aleix Costa i Albert Palomar, el vídeo combina el potent directe del grup (imatges enregistrades en concert a la sala Stroika) amb unes tòrrides escenes protagonitzades pel carismàtic cantant de la banda, Toni Holgado, i Georgina Durany.

El Amante Virgen, format actualment per Sergio García, Guifré García i Andreu Bastardas, a més d'Holgado, va debutar el 2009, i aquest Por ti és el seu tercer disc, que inclou mitja dotzena de cançons. La banda va presentar en concert el seu nou treball, del qual el primer senzill i videoclip va ser Estatuas de sal, el mes de març passat a la sala manresana El Sielu.

Vicio és una peça de rock sense contemplacions «i sense pretnsions», diu Toni Holgado, que pretén posar l'accent en la llibertat personal: «fes la teva sense importar-te el que diguin els altres», la defineix Holgado