Amb l'actuació de Standards Café Duo, avui s'estrena a Súria un cicle de quatre concerts que es farà cada divendres del mes de juny a 2/4 de 9 del vespre a la ter-rassa de Cal Balaguer del Porxo. Els Vespres Musicals a Cal Balaguer prenen el relleu dels Vermuts Musicals que van tenir lloc l'any passat els diumenges al migdia en aquest mateix espai del Poble Vell.

Els grups participants perta-nyen a estils musicals molt diversos, que inclouen el jazz, el pop, la música coral, el blues, el tango i la música de pel·lícules, entre d'altres. Com per exemple, el grup Fuzz-on (9 de juny) i la coral A Cor, que tancarà el cicle de concerts el dia 30. El 16, coincidint amb l'actuació de Morlan River Trio, hi haurà un tast de vins amb la sommelier Sílvia Culell. El nombre màxim de participants en el tast de vins és de trenta persones, amb un preu de 5 euros per participant.

Els objectius principals d'aquesta iniciativa són enriquir la programació d'activitats culturals i de lleure del Poble Vell i revalorar l'espai de la terrassa de Cal Balaguer del Porxo. El cicle Vespres Musicals a Cal Balaguer del Porxo és organitzat per l'Associació Festa Major de Súria, amb el suport de l'Associació de Veïns del Poble Vell i de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Súria.