El festival Anoia Folk, que se celebrarà el dia 15 de juliol al castell de la Pobla de Claramunt, tindrà la presència de Joan Miquel Oliver, antic compositor i guitarrista del grup mallorquí Antònia Font. El cartell del certamen es completa amb la companyia 2 Princeses Barbudes, que oferirà un concert per al públic familiar.

A partir de les 22.30 h del dissabte 15 de juliol, el músic presentarà Atlantis, la segona part de la trilogia discogràfica que l'uneix a l'artista Albert Pinya. En aquest treball, Oliver proposa un viatge per diferents territoris musicals des del pop pur a l'electrònica i l'antifolk, el funk i la rumba. Tot i que pot semblar una incoherència per a una festival de folk, l'organització considera que el treball mereix ser escoltat.

Per la seva part, 2 Princeses Barbudes interpretaran el concert Sempre de vacances, que explica el trànsit de les orenetes a casa nostra, quan hi arriben a principi de març i s'hi estan fins a final de setembre. El grup és format per Helena Casas, Marc Marcé, Marc Poch i Toni Vilaprinyó.

Les entrades tenen un preu de 8 euros, que per als nois i noies d'entre 6 i 15 anys és de 2 euros. Els tiquets es poden comprar de forma anticipada a l'establiment Posa'l Disc d'Igualada. Hi haurà servei de bar i, també, d'autobús per a qui no pugui pujar a peu fins al castell de Claramunt.