La mostra de tallers de l´Aula d´Arts escèniques porta a escena aquest dimecres, 7 de juny a les 20h a la Sala petita del Kursaal, el musical ´Wicked´. Els alumnes del taller de Teatre Musical Juvenil interpreten el musical, basat en la novel·la de Greogry Maguire, que explica la història mai explicada de les Bruixes d´Oz. Anys abans de l'arribada de la Dorothy al meravellós Regne d'Oz, una colla d'estudiants de màgia es coneixen a la Universitat de Shiz. Els esdeveniments que tindran lloc a la Universitat, i a la Ciutat Maragda on viu el Gran Mag d'Oz, transformaran les vides de tots ells per sempre.

La mostra de tallers continuarà dissabte, 10 de juny a les 12h del matí a la Sala petita del Kursaal amb els alumnes del Taller de Teatre Juvenil 2, que presentaran ´A l´arca a les vuit´, una adaptació de l´obra d´Ulrich Hub.

Aquest cap de setmana el Teatre Conservatori acollirà també la mostra talles de l´Aula de Circ. Els Alumnes de l´Escoleta de Circ de Manresa i Berga presentaran ´Ban Bang Circ!´ el dissabte, 10 de juny a les 12h. I el diumenge, 11 de juny a les 19h, serà el torn dels Alumnes de l´Aula d´Adults de Circ de Manresa i Berga amb el muntatge ´Quatre potes´, que es podrà veure també al Teatre Conservatori.

Tots els espectacles són oberts al públic i només cal recollir una invitació a les taquilles.

L'Aula d'Arts Escèniques que coordina el servei formatiu del Kursaal és una oferta formativa amb cursos d'una durada anual, en els quals es forma l'alumne en les diverses tècniques teatrals: interpretació, expressió corporal, circ, veu... Al final de cada curs es realitza un Taller, en el qual els alumnes posen en pràctica els continguts apresos durant el curs.