Una desena de propostes formaran la programació música del Kursaal de la propera temporada, que arrencarà l'1 d'octubre amb el concert de 'Carmina Burana' de Carl Orff a càrrec de la Coral Cantiga, el Cor de Cambra de Granollers i Exigim Realitat.

La Sala Gran acollirà també 2 grans concerts de música pop amb Blaumut, que tornarà al Kursaal el 17 de novembre per presentar el seu últim disc 'Equilibri', i Els Amics de les Arts que tornaran per quarta vegada al Kursaal, el 15 de desembre, amb el seu últim treball 'Un estrany poder'.

El sallentí Carles Cases, acompanyat de la Orquestra de Cambra Terrassa 48, estrenarà el 12 d'octubre a la Sala Gran del Kursaal 'L'esperit dels Obama', un concert a partir dels cants espirituals negres. Qui també estrenarà nou espectacle a la Sala Gran serà Santi Arisa, que celebrarà els seus 70 anys acompanyat de l'Original Jazz Orquestra amb '1r Testament Vital', una concert amb les composicions de Santi Arisa des dels anys 70 fins a l'actualitat i que es podrà veure el 22 d'octubre.

La Sala Gran acollirà el 22 de novembre el concert 'Cantem al cinema', dirigit per Salvador Brotons i en el qual s'interpretaran temes de títols tan coneguts com 'Breakfast at Tiffany's', 'Titanic', 'Saving Private Ryan' o 'Empire of the Sun', entre d'altres. El cor de gospel 'The River Troupe Gospel Sallent' tornarà a pujar a l'escenari de la Sala Gran el 17 de desembre amb el nou espectalce 'Gospel & tribut', un concert homenatge a artistes com Madonna, Marvin Gaye, U2, Dolly Parton, Michael Jackson o Carol King. La Unió Musical del Bages tornarà l'1 de gener al Kursaal amb el Concert de Cap d'Any per donar la ja tradicional benvinguda a l'any 2018 amb un concert amb les grans obres de Bizet, Maler, Grieg entre d'altres.

La programació de la Sala Petita

La Sala Petita del Kursaal acollirà quatre concerts de petit format. La cantautora de Santpedor Anaïs Vila arrencarà la programació musical de la Sala Petita el 9 de setembre amb la presentació del seu segon treball discogràfic ' Fosc, cançons per veure-hi clar'. El 13 d'octubre el Brossa Quartet de Corda interpretarà 'Les cançons dels brigadistes' amb un repertori que recupera les melodies històriques en defensa dels valors de llibertat i solidaritat. El 9 de novembre serà el torn del duet manresà Filferro amb un concert amb músiques del pop internacional adaptades al català. Roger Giménez trio també actuarà a la Sala petita del Kursaal amb 'Keep Shining', el primer disc del trio format Roger Giménez (piano i rhodes), Andreu Moreno (bateria) i Jordi Blanes (baix). Serà el dijous, 30 de novembre.

A banda d'aquests concerts, la Sala Petita acollirà novament els cicles de el Club de la Cançó, el Cicle d'Arrel i Gust de Jazz, la programació dels quals es donarà a conèixer en els propers dies. A l'espai de la plana de l'Om s'hi programaran concerts d'un cicle de música per donar difusió a alumnes i exalumnes del Conservatori de Música de Manresa. Properament també es donarà a conèixer els concerts que tindran lloc al Teatre Conservatori.

Les entrades per a tots aquests espectacles es posaran a la venda el dimarts, 4 de juliol a les 18h a les taquilles del Kursaal, i per internet a www.kursaal.cat.