L´espectacle ´Art´ es podrà veure el mes de novembre al teatre Kursaal en 3 funcions. Després de l´èxit de la venda de les entrades de les dues funcions programades inicialment per al dissabte 11 de novembre (21 h) i el diumenge 12 de novembre (18 h) ja està disponible una tercera funció del muntatge, prevista per al dissabte, 11 de novembre a les 18 h a la sala gran del Kursaal.

´Art´, de la dramaturga francesa Yasmina Rez és una comèdia que reunirà a l´escenari del Kursaal tres grans noms de l´escena catalana: Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva. Dirigida per Miquel Gòrriz, veurem a la sala gran del Kursaal una nova versió d´aquesta peça sobre l´amistat que s´ha representar arreu del món i s´ha traduït a més de 30 llengües.

Aquesta és una de les obres de l´abonament del Toc de Teatre, juntament amb ´La treva´, ´In memoriam´ i ´Els tres aniversaris´. Tots 4 espectacles es poden comprar per 70 euros. Les entrades soles d´Art´ tenen un preu de 28€, 25€ amb Carnet Galliner i majors de 65 anys i 6€ per a joves mors de 25 anys.