Canvi d'escenari del concert del cantautor solsoní Roger Mas, que interpretarà "Les cançons tel·lúriques". A causa de la pluja, l'organització comunica que el recital es durà a terme a la sala gòtica de la basílica de la Seu, en comptes dels jardins de la Cova, on estava previst.

Roger Mas pujarà a l'escenari a les 9 del vespre per oferir el seu recital "Les cançons tel·lúriques", basat en cançons, històries i reflexions que ens obresn les portes a l'univers del cantautor i al seu vessant més espiritual.

Es tracta del segon concert del cicle Sons del Camí, que va estrenar-se ahir al vespre, als Jardins de la Seu, amb el recital "Llull: mísica i faula", a càrrec de l'actor Joan Massotkleiner i el guitarrista Toti Soler.

"Sons del Camí", que arriba a la 4a edició, és el cicle musical de concerts de música contemplativa, mística i espiritual que convida a la reflexió, a la relaxació i a la meditació i que se celebraran fins al 28 de juliol. "Sons del Camí" va néixer l´any 2014 dins del marc del programa cultural del projecte Manresa 2022 i en el context de les Festes de Sant Ignasi, en les quals participa l´Ajuntament de Manresa, l´Associació de Comerciants de Sobrerroca, Plaça Major, Sant Miquel i Voltants i a la Fundació LaCova.

Els concerts són actuacions amb taquilla inversa. La recaptació anirà destinada al projecte "Dret a la pau i a la seguretat" de l´Associació Catalana per la Pau.

Sons del Camí finalitzarà la seva quarta edició amb dos concerts que tindran lloc el dijous i divendres, 27 i 28 de juliol, al parc de la Seu. El concert de dijous anirà a càrrec de Pello Ramírez i Xavier Zeberio, dos virtuosos de la viola de tecles medieval i de l´acordió cromàtic que, amb el projecte "ON", portaran a Manresa sonoritats vingudes del País Basc.

Divendres, 28 de juliol, el cicle finalitza amb un plat fort, serà el torn de Carles Cases amb el concert Imatges Trobades (recull d´obres cinematogràfiques), una selecció de partitures amb caire més místic del gran músic i compositor sallentí que es completaran amb alguns temes de l´obra-oratori Araguaia, la qual està basada en poemes i diàlegs del compositor amb el bisbe Pere Casaldàliga.