El grup valencià Assekes té nou videoclip. 'Vola', que compta amb una preproducció realitzada per Tristan Esparza i amb la producció i enregistrament de Mark Dasousa als estudis Atomic Studio. Ha estat dirigit i realitzat per Vicent Todolí.

Assekes neix l´any 2008, tot i que no és fins el 2012 quan enregistren el seu primer EP "En poques paraules". Disc que seguia la línia del mestissatge que dominava el panorama de la música del moviment reivindicatiu valencià. Ritmes d´ska, rock alternatiu i música popular eren fàcilment distingibles en temes com Rebels o Mero (amb més de 40k visualitzacions a youtube). Talls que van dur al jove grup a tocar arreu del País Valencià junt als seus referents més directes: Obrint Pas, Aspencat, Orxata, entre d´altres.

Quatre anys després veia la llum "Un nou camí" (autoedició 2016) sota la producció de Mark Dasousa. Un disc més madur en la recerca d´un estil més personal però sense fugir dels referents musicals. Mestissatge més madur i conscient on domina el rock en totes les seues variants. Al disc hi col·laboren grups consolidats com els valencians Aspencat, La gossa sorda, Tardor i els venecians Pharmakos.

Després de més de cinquanta concerts arreu del País Valencià i el principat amb "Un nou camí",en escenaris com el Festivern, Feslloch i Aplec dels ports, Assekes torna de nou amb "Volar". Aquest nou senzill enceta la nova etapa creativa dels de La Ribera, trencant completament amb el que havien presentat fins al moment i que barreja noves sonoritats amb guitarres, veus saturades, gran predomini de sintetitzadors i bateries experimentals. Rock i synth-pop acompanyat amb una línia de veu pròxima al rap alternatiu amb influències del pop internacional.