El grup manresà Puput es troben immersos aquest estiu en la fase de gravació del seu tercer disc, que s'està enregistrant al local d'assaig de la banda.

Després de la bona acollida dels seus dos primers treballs autoeditats , "Puput" (2013) i "Upupa Epops" (2015), el grup fa un salt endavant i editarà el seu tercer treball, el gener del 2018, en col·laboració amb el segell independent Hidden Track Records.

També la producció d'aquest nou disc serà per primer cop compartida amb productors aliens al grup. Es tracta de Ferran Palau (Anímic) i Jordi Matas (El petit de cal Eril, Seward) que també seran responsables de les mescles del disc.

El treball, a més, tindrà la col·laboració musical de l'Orquestra Fireluche en una cançó, i la participació com a enginyer de so de bateria de Victor Ayuso, dels estudis lleidatans Zamenhof. La masterització serà duta a terme a Catmastering Manresa, i a càrrec del propi bateria del grup Juanjo Muñoz.

Tot i que el nou disc no surti fins al gener del 2018, el grup avançarà un primer senzill a principis de tardor. Així mateix, i previ a la gira de presentació prevista per l'any que ve, el grup oferirà alguns concerts, en dates puntuals, per ensenyar algunes d'aquestes cançons en directe. Una data destacada serà el 26 d'agost a Manresa, dins els actes de la Festa Major de la ciutat, a la Plaça Gispert (23 h).