El mateix intèrpret, només començar la peça, ja diu que van començar tres per passar a ser dos i que ara s'ha quedat sol sobre l'escenari. Rafel Faixedas, exmembre de Teatre de Guerrilla, presenta aquest estiu Bona nit, ben parits!, el seu darrer muntatge, amb text de Xavier Sanjuan i ell mateix. Com a intèrpret, potser sí que s'ha quedat sol, però a l'escenari l'acompanyen noms com Adrià Puntí, Judit Neddermann, Miqui Puig, Roger de Gràcia i la banda manresana Gossos. La direcció artística és autoria de Marcel Tomàs, actor i director de la companyia Cascai Teatre, vist a Manresa i que properament estrenarà a la Fira Mediterrània el muntatge Trams.

Bona nit, ben parits! és un muntatge que combina música i teatre en una expressió musical i teatral del cicle de la vida. La banda manresana Gossos s'encarrega de la peça musical del naixement i la infantesa, on donen suport musical a les reflexions de l'intèrpret. Altres episodis d'aquest procés existencial són el creixement, la reproducció i la mort.

El nou títol de Faixedas és un espectacle petit que torna a posar l'actor sobre l'escenari després d'un temps allunyat del teatre i centrat en l'activitat enològica i de producció vinícola. El muntatge ha començat a rodar amb ganes de voltar per tot el territori.