Avui a les 8 de la tarda, el pati del Kursaal viurà el penúltim dels seus Itacústics, concerts de petit format organitzats per Ítaca i Cultura del Bé Comú durant l'estiu. L'escenari natural de les escales del pati acollirà la proposta de Clementina, un jove duet de cançó d'autor catalanomexicà. L'entrada és de taquilla inversa.

Una trobada casual al metro de Barcelona va ser l'inici d'aquest duet d'indie folk, que ara treu el seu primer disc, Darrere del vent. Carlos Montfort (guitarra i veu) i Gina Margarit (veu i ukulele) uneixen els seus imaginaris en aquest projecte que ja està cridant l'atenció en el panorama català. El seu espectacle és un viatge íntim amb el públic que apel·la a la imaginació i al somni, a través de cançons delicades i properes i de lletres amb regust de conte.

L'última actuació d'Itacústics, serà la setmana vinent amb el Cor Blanc, duet indietrònic que ja marcarà la línia del concert especial de festa major. Aquest es farà el dimarts 22 d'agost i tindrà les actuacions de Carla i Museless, dos projectes centrats en l'electrònica en directe.