Una bombolla de sabó que s'arqueja, la transparència de la forma i la mirada encisada d'una nena són els tres elements amb què Pep Moyano, soci de Foto Art Manresa, s'ha estrenat en el palmarès del Concurs de Fotografia de la Festa Major, que ahir va repartir els premis de la darrera edició en l'acte inaugural de l'exposició, que es pot visitar fins al 8 de setembre al vestíbul de la biblioteca del Casino. L'autor de la imatge va obtenir el primer Premi d'Honor en un certamen que també ha guardonat Javier Checa (primer premi), Carles Buxaderas (segon), Jordi Preñanosa (premi FM Infantil) i Francesc Comellas (premi Regió7).

«Fa tres anys que em dedico als concursos», va explicar Moyano a aquest diari: «La foto és de la festa de l'aigua i l'escuma que es va fer a Can Font. M'agraden els actes en què no hi ha gaire gent, pots treballar més tranquil». A l'autor el va atrapar, sobretot, la «cara d'il·lusió» de la criatura.

Comellas va explicar que és en «la composició» on troba l'atractiu, com en instantània del castell de focs que ha merescut el premi Regió7. Preñanosa va apuntar que «enguany hi tornaré a participar. Primer miro, i després penso què vull retratar».