Grups com Gossos i cantants com Marina Rossell, Marc Parrot, Feliu Ventura o Lluís Llach actuaran dissabte que ve, 2 de setembre, a Ripoll (Ripollès), on residien els terroristes dels atemptats de Barcelona i Cambrils, contra el terrorisme, ha informat avui l'alcalde, Jordi Munell.

Les entitats socials de Ripoll, amb la col·laboració del Ajuntament, estan preparant per a dissabte que ve un concert musical solidari contra el terrorisme, segons Jordi Munell, que ha explicat que el acte ha sorgit de les entitats del municipi.

"La música és un llenguatge universal que ens exalça cap a la pau", ha dit l'alcalde, que ha informat que el concert es durà a terme a la plaça del monestir, on dissabte passat més de 3.000 ciutadans de Ripoll es van manifestar contra el terrorisme, inclosos els familiars dels terroristes abatuts pels Mossos d'Esquadra.

"Des del bressol de Catalunya volem llançar un compromís per la pau amb la música com a cant universal per a la integració i un futur millor", ha dit l'alcalde, que ha reconegut que "la ferida és profunda i llarga de curar".