Amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni, celebrades al llarg del cap de setmana, la capella romànica de Sant Bartomeu, de Navarcles, va acollir dissabte la inauguració de l'exposició i el veredicte del catorzè Concurs de Fotografia, un certamen que organitzen la regidoria de Cultura de la localitat bagenca i l'entitat local El Coro-Grup Art. La convocatòria va tenir la participació d'un cinquantena d'obres.

El jurat va decidir atorgar el primer premi, concedit per l'Ajuntament, a Maria Cristina Viñals. Miquel Martínez va rebre el segon, cedit per Fesma; i Àlex Guerrero, el tercer, de Q. Valls/Espai Creatiu.

En la lectura del veredicte, també es va fer esment del lliurament de tres accèssits a altres participants del concurs, gentilesa dels restaurants Muntané, Patoi i Agustí. Els guardonats van ser Jordi Contijoch, Albert Meseguer i Toni Quesada.

L'exposició de les obres participants es pot visitar els dos propers caps de setmana, dies 14 i 15 i 21 i 22 d'octubre, en horari de 10 del matí a 2 del migdia, i de 6 de la tarda 8 del vespre, amb entrada lliure i gratuïta.