La programació per a públic familiar organitzada per Imagina't torna aquest dissabte, 21 d´octubre, amb ´Contes d´un cove´ de la companyia De Parranda, formada per Joel Grau i Anna Bertran. L´espectacle es podrà veure a les 17:30 h al teatre Conservatori de Manresa.

La Ketty té un problema molt gros: no sap què vol ser de gran. Però gràcies als consells del seu avi -cisteller ja jubilat-, la Ketty decideix viatjar per tot arreu. I aquest viatge la porta a les Terres del Sud, Nord, Est i les de l´Oest. Allà, va coneixent la gent, els costums i les maneres de fer de cada lloc. I tot el què aprèn ho explica a la gent del seu poble, escrivint-los una postal!

Històries i contes amb cistelles, senalles, baguls i coves a cabassos€ tot es transforma! Es transforma en un poble, en un tren, en una cantina i fins i tot en un pastís de nata gegant!€ Un pastís que no es veu perquè està molt ben amagat...

Les entrades són a la venda per un preu de 8€ (6€ amb Carnet Galliner) i gratuït per als nens i nenes amb Carnet Imagina´t, amb motiu dels 40 anys de l´entitat, que es compleixen aquest mes d´octubre. Per a més informació a les taquilles del teatre, per telèfon (93 872 36 36) i per internet (www.kursaal.cat).

Projecció de ´La Ventafocs´, el 28 d´octubre, amb motiu dels 40 anys d´Imagina´t, que es compleixen aquest octubre

Per celebrar que es compleixen aquest octubre els 40 anys d´Imagina´t, el dissabte dia 28 a les 17,30h al Auditori Espai Plana De L´om hi haurà la projecció de la pel·lícula "La Ventafocs", la mateixa que es representar en el naixement de Rialles a Manresa al preu únic de 3€. No es una pel·lícula d´animació té una durada de 85 minuts i esta recomanada a partir de 6 anys (es podran comprar les entrades una hora abans al mateix recinte de la Plana de l´Om.