El popular grup Txarango farà, a Sant Fruitós de Bages, l´únic concert de la gira "El cor de la Terra" a la comarca del Bages. El concert serà el divendres 26 de gener, en el marc de la Festa Major d´Hivern. Abans, però, la banda que lidera Alguer Miquel s'aturarà a Sant Jordi de Cercs per actuar, el 13 de gener, al Pavelló Municipal d'Esports.

Les entrades anticipades pel concert de Sant Fruitós es posaran a la venda el divendres 10 de novembre al preu de 10 €. Properament s´informarà dels punts de venda que s´habilitaran. El concert a la població bagenca es celebrarà al pavelló d´esports municipal que té una capacitat per a 1.600 persones. La banda ja té confirmats un total de 66 concerts a Catalunya i arreu del món que finalitzaran amb un macroconcert a Londres, el 10 de març del 2018.

L´Ajuntament de Sant Fruitós de Bages fa tres anys que aposta fermament per artistes de renom per celebrar els concerts de la Festa Major d´Hivern amb un èxit rotund i amb entrades exhaurides. Aquest any ha estat amb el concert de La Pegatina i el 2016 va ser amb Els Catarres.