El Servei Educatiu del Kursaal organitza aquest dissabte, 25 de novembre, un càsting per escollir els nens i nenes protagonistes de l'adaptació de l'òpera infantil "El petit escura-xemeneies" de Britten, que es posarà en escena l'abril vinent a la sala gran del Kursaal, amb un cor format per alumnes de secundària de la Catalunya central de quinze centres que participen en la setena edició del projecte Fem Òpera.

Un total de 35 nens i nenes participaran demà al càsting, que servirà per escollir 2 protagonistes (Sammy i Juliet), i fins a una mitja dotzena de personatges més. Els infants que s'hi ha presenten tenen entre 7 i 16 anys i hauran de cantar una de les peces de l'obra, que prèviament han estudiat, davant del director musical de l'espectacle, Lluís Arguijo, i la directora escènica, Ada Andrés.

Aquesta és la tercera vegada que es representa "El petit escura-xemeneies", que es podrà veure a la sala gran del Kursaal l'11, 12, 13 i 14 d'abril. En les edicions anteriors '´han anat representant de manera intercalada, "Brundibar" de Hans Kraza i "L'orquestra dels animals" d'Andrea Basevi.