Música en directe, sortejos i algunes sorpreses, avui dimarts, a les 20h a la Sala Gran del Kursaal, a la presentació de la nova temporada de la programació que ha preparat El Galliner; i que comptarà amb la participació d´alguns dels artistes que entre els mesos de gener-juny actuaran als escenaris del Kursaal, Conservatori i Plana de l´Om.

És el cas del cantautor solsoní Roger Mas, amb la presentació del seu últim disc ´Parnàs´, l´escola Manresa Teatre Musical amb el muntatge ´Summer Love´, l´actriu Diana Roig que interpretarà la Rosa del musical ´El Petit Príncep´, el Ballet de Catalunya que el gener portarà el clàssic ´El Trencanous´, el mag Miquel Brasó que participarà a la ´Nit del Genis´, l´actor Jordi Hervàs amb ´Els darrers dies de la Catalunya republicana´ i els manresans Lluís Atcher i Olga López que actuaran al Kursaal dins del cile d´Arrel.

A l´acte de presentació s´intercalaran les descripcions dels espectacles, -classificats en teatre, música amplificada i música clàssica o no amplificada- amb intervencions musicals. Cristina Gonzàlez, responsable del Servei Educatiu i Cap de taquilles, serà l´encarregada de presentar l´acte; Lídia de la Cruz, membre del Galliner, parlarà de teatre; Ovidi Cobacho, musicòleg, de música clàssica; i Josep Maria Oliva, coordinador d´El Club de la Cançó, s´encarregarà de fer les explicacions de música pop-folk amplificada. Durat l´acte també es presentarà el nou Toc Obert de la programació del Kursaal.

L´accés a la presentació és gratuït però cal recollir les invitacions prèviament a les taquilles del teatre o per internet a www.kursaal.cat.

Venda de les entrades 2 i 5 de desembre

El dissabte 2 de desembre es posarà a la venda, a partir de les 10 del matí, l´abonament del Toc de Teatre (5 obres a 95 euros, amb un estalvi de 36 euros), a taquilles i per internet (www.kursaal.cat); i dimarts, 5 de desembre (taquilles i Internet) a partir de les 6 de la tarda ja es podran adquirir les entrades soles dels tots els espectacles i també de l´abonament del Toc Obert i del Toc Sala Petita (3 de 8 espectacles a 30 euros).