AMPANS ha convidat, al seu concert de Nadal, Guillem Albà & La Marabunta, un xou de clown on tot s'hi val. Acompanyat de 8 músics, Guillem Albà ja ha fet més de 200 actuacions i ha aconseguit amb aquest espectacle tres premis del públic i l'èxit absolut de la crítica.

El Concert de Nadal d'AMPANS se celebrarà el dissabte 16 de desembre a les 19 h al Kursaal i la recaptació es destinarà al programa de beques per a famílies amb fills amb discapacitat intel·lectual d'AMPANS. El cor de veus de l'escola Jeroni de Moragas d'AMPANS posarà el toc sensible i tendre, i per primera vegada, el concert tindrà una col·laboració de l'escola municipal de música de Sallent Cal Moliner.

Les entrades del concert de Nadal d'AMPANS, que compta amb el suport d'Obra Social "la Caixa" i la col·laboració de l'Ajuntament de Manresa, van destinades al programa de beques per a famílies amb pocs recursos. L'any passat, 394 famílies es van beneficiar d'aquest programa que es dota amb donacions de particulars, empreses i ajudes de les administracions públiques, i amb accions com el Concert de Nadal i el Calendari Solidari. En total, durant l'any 2016 AMPANS va destinar 90.000 euros a beques per fer front a prestacions de serveis d'atenció i serveis complementaris com ara menjador, transport o material escolar.

Les entrades del Concert de Nadal ja estan disponibles al Kursaal, a taquilles, per telèfon o via internet (www.kursaal.cat)