El Kursaal acollirà avui (20 h) la gala de presentació de la nova temporada, que tindrà la participació d'alguns dels artistes que, entre gener i juny, actuaran al mateix Kursaal, al Conservatori i a la Plana de l'Om. És el cas del cantautor solsoní Roger Mas, amb la presentació del seu últim disc, Parnàs; l'escola Manresa Teatre Musical amb el muntatge Summer Love; l'actriu Diana Roig, que interpretarà la Rosa del musical El Petit Príncep; el Ballet de Catalu-nya, que el gener portarà el clàssic El Trencanous; el mag Miquel Brasó, que participarà a la Nit dels Genis; l'actor Jordi Hervàs amb Els darrers dies de la Catalunya republicana; i els manresans Lluís Atcher i Olga López, que actuaran dins del cicle d'Arrel. La presentació és gratuïta i oberta a tothom però cal recollir invitacions a les taquilles o a www.kursaal.cat.

A la gala s'intercalaran les descripcions dels espectacles amb intervencions musicals dels protagonistes. Cristina Gonzàlez, responsable del Servei Educatiu i cap de taquilles, conduirà l'acte; Lídia de la Cruz, del Galliner, parlarà de teatre; Ovidi Cobacho, de música clàssica; i Josep M. Oliva, coordinador d'El Club de la Cançó, farà les explicacions de pop-folk. També es presentarà el nou Toc Obert, que permet triar 6 espectacles d'entre 26 per 120 euros.

El dissabte (10 h) es posarà a la venda el Toc de Teatre (5 obres a 95 euros) a taquilles i www.kursaal.cat. El 5 de desembre (18 h) es podran adquirir les entrades de tots els espectacles i també el Toc Obert i el Toc Sala Petita (3 de 8 espectacles a 30 euros).